Το Palladium Hotel είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο.  Από  το  όνομα και μόνο, μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για φιλοξενηθεί σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον αριστοκρατικής αισθητικής.

Το πέρασμα των χρόνων και οι σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της φιλοξενίας, όμως έκανε εμφανή την ανάγκη ανακαίνισης των εξωτερικών χώρων του συγκροτήματος. Οι ιδιοκτήτες πιστοί στη φιλοσοφία της υψηλής παροχής υπηρεσιών, δε δίστασαν να αναθέσουν στο γραφείο μας τη μελέτη για την αναδιαμόρφωση-ανακαίνιση των χώρων γύρω από την κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου.

Η ομάδα του γραφείου, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, επανεξέτασε τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο στο χώρο τις πισίνας, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και πρόβλεψη για την μελλοντική εξέλιξη του.

Το αποτέλεσμα τη προσπάθειας αυτής ήταν να αναδειχθεί ο χώρος σε όλη του την έκταση, να γίνουν εμφανείς οι υπηρεσίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης με την απαιτούμενη ιδιωτικότητα  χωρίς την ύπαρξη  φυσικών ή τεχνικών εμποδίων. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ήταν φυσικά (πέτρα/ξύλο) επεξεργασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εναρμονισμένα με την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου αλλά και της Μυκόνου.
Ο επισκέπτης και τελικός χρήστης βρισκόμενος στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου απολαμβάνει πλέον τις υψηλές υπηρεσίες που του προφέρονται μέσα ένα αντίστοιχα υψηλής αισθητικής περιβάλλον, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του ξενοδοχείου.