Απαγορεύεται η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών
Menu

Example One ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ Το γραφείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά την εκπόνηση όλων εκείνων των μελετών οι οποίες απαιτούνται για την έκδοση Αδειών Δόμησης, σύμφωνα με το Νέο Οικοδομικό Κανονισμό (Ν.Ο.Κ.) Ν.4067/2012, διεκπεραιώνοντας ταυτόχρονα όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται για την τελική χορήγησή τους.
Οι ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, η υψηλή αισθητική, η στατική ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η εργονομία των χώρων, παράλληλα με τον σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν για εμάς γνώμονα στο σχεδιασμό των έργων.
Αρχικά σχεδιάζουμε αρχιτεκτονικές προτάσεις προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας, προκειμένου να καταλήξουμε στην καλύτερη αρχιτεκτονική λύση που θα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.
Κατόπιν σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας σε τρισδιάστατη απεικόνιση, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του έργου.
Αφού καταλήξουμε στην επιθυμητή αρχιτεκτονική λύση εκπονούμε τις απαιτούμενες κατά περίπτωση μελέτες, όπως τοπογραφικό, αρχιτεκτονικά, στατικά, ηλεκτρομηχανολογικά, μελέτη ενεργειακής απόδοσης, πυρασφάλειας, προκειμένου να υποβάλλουμε πλήρη φάκελο στην αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης για την έκδοση Άδειας Δόμησης.
ΑΔΕΙΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΣΠΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΤΑ ΕΟΤ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Τηλ. 22890 24459 / 79195 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ISO-HACCP ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ