ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά την εκπόνηση όλων εκείνων των μελετών οι οποίες απαιτούνται για την έκδοση Αδειών Δόμησης, σύμφωνα με το Νέο Οικοδομικό Κανονισμό (Ν.Ο.Κ.) Ν.4067/2012, διεκπεραιώνοντας ταυτόχρονα όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται για την τελική χορήγησή τους.

Οι ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, η υψηλή αισθητική, η στατική ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η εργονομία των χώρων,  παράλληλα με τον σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν για εμάς γνώμονα στο σχεδιασμό των έργων.

Αρχικά σχεδιάζουμε αρχιτεκτονικές προτάσεις προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας, προκειμένου να καταλήξουμε στην καλύτερη αρχιτεκτονική λύση που θα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

Κατόπιν σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας σε τρισδιάστατη απεικόνιση, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του έργου.

Αφού καταλήξουμε στην επιθυμητή αρχιτεκτονική λύση εκπονούμε τις απαιτούμενες κατά περίπτωση μελέτες, όπως τοπογραφικό, αρχιτεκτονικά, στατικά, ηλεκτρομηχανολογικά,  μελέτη ενεργειακής απόδοσης, πυρασφάλειας, προκειμένου να υποβάλλουμε πλήρη φάκελο στην αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης για την έκδοση Άδειας Δόμησης.

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

Οι αιτήσεις για την έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας υποβάλλονται ηλεκτρονικά με ευθύνη του υποβάλλοντος μηχανικού και η έγκριση εκδίδεται αυτόματα, αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, μελετών και στοιχείων. Το γραφείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αποτελεσματικά να συντάξει φάκελο με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία – μελέτες  καθώς και να διεκπεραιώσει  τη διαδικασία έκδοσης έγκρισης εργασιών μικρής κλίμακας.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας, προκειμένου να σας πληροφορήσουμε σε ποια περίπτωση υπάγονται οι εργασίες που επιθυμείτε να εκτελέσετε, ώστε να σας γνωρίσουμε ποια διαδικασία απαιτείται να ακολουθήσετε.

REQUEST A CALLBACK

grey office

Κάθε έργο είναι διαφορετικό και επομένως, ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να σας υποστηρίξουμε είναι να κάνουμε μια αρχική συζήτηση για να μιλήσουμε για τις ιδέες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες για την πλήρη αξιοποίηση και ανάδειξη της επιχείρησης σας

  • Αρχιτεκτονική μελέτη / μελέτη διακόσμησης εσωτερικών χώρων
  • Πλήρης τρισδιάστατη απεικόνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του καταστήματος
  • Κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου του καταστήματος
  • Κατασκευή επίπλων, ειδικών μεταλλικών κατασκευών, εξωτερικών όψεων, επιγραφών
  • Εκτυπώσεις καταλόγων, μενού, αφισών, καρτών, αυτοκόλλητων, φακέλων
MK logo black
Τεχνικό Γραφείο Πλακωτά, Μύκονος Τ.Κ. 84600

mk@mk-mykonos.gr
+30 22890 24459
+30 22890 22513
+30 6945 307622