Απαγορεύεται η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών
Menu

700 εκατ. € επιδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση σε τουριστικά καταλύματα

Aνοίγει στις αρχές του νέου έτους o 1ος κύκλος του προγράμματος Εξοικονομώ που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση περίπου 10.000 επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα. (Κουφώματα, ηλιακά, μονώσεις, πέργκολες, ψύξη/θέρμανση, κλπ.)…

Read more

Επιδότηση Επανεκκίνησης (5%) στον Τουρισμό

Νέα δράση, για την επανεκκίνηση μέσω παροχής κεφαλαίου κίνησης στις τουριστικές επιχειρήσεις τίθεται σε εφαρμογή, και αφορά Ξενοδοχεία, καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Τουριστικά γραφεία / πρακτορεία & Επιχειρήσεις εκμετάλλευσης τουριστικών λεωφορείων…

Read more

Δώρο έως 100.000 € στην Εστίαση!

Επιδότηση (μη επιστρεπτέα)  έως 100.000 € στην Εστίαση Νέο ΕΣΠΑ για την άμεση ενίσχυση  στις “ριγμένες” επιχειρήσεις εστίασης προκηρύσσεται εντός των προσεχών ημερών. Το ποσό ενίσχυσης (max 100.000€) είναι μη επιστρεπτέο, ακατάσχετο και αφορολόγητο και..

Read more

Ενοικιάζονται Containers για εργοτάξια

Οι οικίσκοι ISO BOX MK ISO610 έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί για χρήση όπως : Γραφεία εργοταξίων Θυρωρεία Χώροι δειγματοληψίας Αποθήκες Εκδοτήρια εισιτηρίων Αποδυτήρια – Τουαλέτες Το μέγεθος και η στιβαρή..

Read more

“Δώρο” έως 50.000€ σε Τουρισμό και Εστίαση στην Μύκονο

Πρόγραμμα με χρηματοδότηση έως 50.000€ ανά πληγείσα επιχείρηση ετοιμάζει τις αμέσως επόμενες ημέρες η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την μορφή της ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ. Η μη επιστρεπτέα επιχορήγηση έως 50.000€..
Read more

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 40% ΓΙΑ ΝΕΑ Ή ΠΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με το νέο καθεστώς του Αναπτυξιακού νόμου (4399/16) Επιχορήγηση σε ποσοστό 40% επι του προυπολογισμού μπορούν να πάρουν τα ξενοδοχεία της περιφέρειας Ν. Αιγαίου (και της Μυκόνου) με το νέο..

Read more

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2020 Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ

Επιδοτήσεις 50-65 % με απευθείας ένταξη Συνεχίζεται και το 2020, και μέχρι εξάντλησης των πόρων, η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τίτλο «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ», που στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων..

Read more

Επιδότηση 50% για τα Transfer στον Τουρισμό

Οι υπηρεσίες «Οδική μεταφορά επιβατών για περιήγηση σε αξιοθέατα» (ΚΑΔ 49.39.32.00)  και «Ενοικίαση πούλμαν με οδηγό -ΤΕΟΜ» (ΚΑΔ 49.39.31.00)  έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης του ΕΣΠΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ»,  που προκηρύχθηκε και..

Read more

Αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης Άνω Μεράς της ν. Μυκόνου

Με την υπ’αριθμ.62878/19-10-2018 απόφαση της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων (ΑΔΑ:ΨΒΓΗΟΡ1Ι-ΝΦΗ) αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης των πρώην ΟΤΑ: Άνω Μεράς της ν. Μυκόνου, Αδάμαντα ν. Μήλου, Ανάφης, ν. Ανάφης, Άνω Μεριάς, Φολεγάνδρου,..

Read more