10 χρόνια

επαγγελματικής

εμπειρίας

Η ομάδα:
Τα μέλη της ομάδας του γραφείου μας έχουν διαπιστώσει – ο καθένας από τη δική του επαγγελματική σκοπιά-πως παρουσιάζεται μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον ειδικά για το νησί της Μυκόνου, αλλά και ευρύτερα για τις Κυκλάδες. Ένα ενδιαφέρον όμως που για να καρποφορεί πρέπει να βρίσκει απέναντί του μια σειρά επαγγελματιών που θα διαθέτει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις ,και βέβαια τις απαραίτητες γνώσεις: Αυτό ακριβώς είναι το προφίλ της δικής μας Ομάδας – Επιχείρησης.

Στόχος:
Η προσέγγιση των ιδιωτών ή των επιχειρήσεων οι οποίοι αναζητούν μια σοβαρή και απόλυτα εξειδικευμένη Ομάδα – Γραφείο – Επιχείρηση που θα μπορέσουν να την εμπιστευτούν με στόχο να πραγματοποιήσουν την επένδυση που επιθυμούν (το σπίτι των ονείρων τους ή τον επαγγελματικό χώρο που χρειάζονται).

Αντικείμενο :
1. Αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων 

 Υποστήριξη του επιχειρηματία που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί ιδρύοντας μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το γραφείο μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την Άδεια Λειτουργίας της επιχείρησης με όλες τις απαραίτητες μελέτες, τα σχεδιαγράμματα καθώς και τη διεκπεραίωση των φακέλων στις Υπηρεσίες της Μυκόνου και της Σύρου.
Η εμπειρία και η καλή γνώση της Νομοθεσίας και της διαδικασίας, δίνει τη δυνατότητα να συντάσσονται και να διεκπεραιώνονται όλες οι απαιτούμενες μελέτες και εγκρίσεις ταυτόχρονα

2. Έκδοση Αδειών Δόμησης – Ανακαινίσεις κατοικιών και επιχειρήσεων.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της ανέγερσης του σπιτιού σας και εγγυόμαστε ποιότητα, οικονομία και τη μικρότερη δική σας εμπλοκή σε όλη τη διαδικασία.

Η ανακαίνιση του χώρου αποτελεί πλέον σημαντικό βήμα για την βελτίωση του τρόπου διαβίωσης και του καλύτερου τρόπου εκμετάλλευσης του ακίνητου σας. Με σύγχρονα υλικά και με νέους τρόπους δόμησης επιτυγχάνεται η τροποποίηση του κτιρίου σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του ενδιαφερόμενου.

3. Επενδυτικά πακέτα
Μετατροπή κατοικιών σε τουριστικές επαύλεις, αναβάθμιση ξενοδοχείων, εμπορικές αλυσίδες, ιδιωτικά parking, μαρίνες, ανακύκλωση, Α.Π.Ε. , αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία.

4. Ενημέρωση επενδυτών – Πιθανές ερωτήσεις
– Κυβερνητική Πολιτική για τις ξένες επενδύσεις
– Σε τι δεν απαιτείται έγκριση της κυβέρνησης; (Εξαιρέσεις)
– Ειδικές άδειες και δικαιολογητικά για την αγορά ακίνητης περιουσίας
– Μορφές ακινήτων που μπορούν να αγοραστούν απο  ξένους επενδυτές.

5. Νομική και Τεχνική έκθεση
Νομικός έλεγχος ακινήτων και επιχειρήσεων
Τεχνικός έλεγχος (καταλληλότητας – κατάστασης, ενεργειακό πιστοποιητικό)

6. Προοπτική ακινήτου
Δυνατότητες ανακαίνισης ακινήτου, οικονομοτεχνική μελέτη για την εκμετάλλευσή του, μελέτες βιωσιμότητας, risk analysis, φάκελος επιδότησης, κλπ

7. Τεχνική μελέτη
Σχέδια ανακαίνισης
Κόστος κατασκευής – προσφορές
Επίβλεψη – εκτέλεση – παράδοση
Ετήσια λειτουργία – πάγια έξοδα

MK

Κώστας Κατσούδας
Οικονομολόγος
More about Kostas
Μιχάλης Κοντιζάς
Μηχανολόγος Μηχανικός
More about Michael
Κατερίνα Μασάκη
Μηχανολόγος Μηχανικός
More about Katerina