Μελέτες και πιστοποιητικά πυρασφάλειας στην Μύκονο. Η πυρασφάλεια σώζει ζωές και γλιτώνει περιουσίες. Μια βασική αρχή, την οποία όμως πολλοί αγνοούν, με αποτέλεσμα – χωρίς ουσιαστικό λόγο – να θέτουν σε κίνδυνο τις οικογένειες, τις κατοικίες και τα καταστήματά τους σε κίνδυνο.

Η εκδήλωση μιας φωτιάς σε κάποιο σπίτι, αυτοκίνητο ή επιχείρηση είναι δυστυχώς στις μέρες μας ένα φαινόμενο καθημερινό. Συνεχώς ακούμε και διαβάζουμε για την καταστροφή που προκλήθηκε από μια πύρινη εστία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πληροφορούμαστε πως κάποιος συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του, είτε από τη φωτιά, είτε από τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν.

Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι δε δίνουμε σημασία σε αυτόν τον κίνδυνο. Τον αγνοούμε ή τον θεωρούμε αμελητέο, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνουμε κάποια πολύ απλά, αλλά σωτήρια μέτρα ασφαλείας.

Εμείς στην ΜΚ Μηχανικοί Μυκόνου, αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών πυρασφάλειας και πυρόσβεσης για κάθε μέγεθος και χρήση χώρου στην Μύκονο.

Διεκπεραιώνουμε τη διαδικασία μέχρι την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες (πυροσβεστική, πολεοδομία, νομαρχία, κ.α.).

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού πυρασφάλειας, πυρανίχνευσης, δικτύων πυρόσβεσης κλπ και εγγυόμαστε τη σωστή κατασκευή σύμφωνα με τους κανονισμούς και τη νομοθεσία και με σεβασμό στην αισθητική και τις απαιτήσεις των χώρων.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο mk@mk-mykonos ή τηλεφωνικά στο 22890 24459 / 6945 307622