Εργοταξιακά γραφεία στην Μύκονο. Η ΜΚ Μηχανικοί Μυκόνου παράγει μια σειρά τυποποιημένων Πολυσυστημάτων Στέγασης MK ISO610 για να επιλέξετε ή σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις γραφειακών κτιρίων προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Εργοταξιακά γραφεία, Γραφεία εργοστασίων, Κατοικίες, Αποδυτήρια, Τουαλέτες, Εργαστήρια, Ιατρεία, Αποθήκες, Εκδοτήρια, Αίθουσες διδασκαλίας, Θυρωρεία.

Το μέγεθός τους και η στιβαρή μονολιθική κατασκευή τους δίνουν την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς και άμεσης χρήσης χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργασιών. Οι οικίσκοι MK ISO610 έχουν την δυνατότητα της κατά πλάτος, μήκος και ύψος επέκτασης, ανάλογα με τις ανάγκες, κρατώντας τα πλεονεκτήματα της κατασκευής με αυτοφερόμενα στοιχεία και το προνόμιο του μικρού βάρους.

Είναι μια λύση που σας προσφέρει η εταιρεία ΜΚ Μηχανικοί Μυκόνου, ώστε να καλύψετε γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετική με:

  • Μικρές κατοικίες
  • Γραφεία και χώρους εργασίας
  • Αποδυτήρια
  • WC
  • Γκαράζ
  •  Αποθηκευτικούς χώρους

Τα container αποτελούνται από σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα και τοίχους πάνελ με μόνωση πολυουρεθάνης. Το πάτωμα μπορεί να είναι είτε μεταλλικό είτε laminate.

Όλες οι κατασκευές κοντέινερ έχουν ηλεκτρική και υδραυλική προεγκατάσταση, όπου χρειάζεται. Προσφέρονται επίσης λύσεις κλιματισμού, λύσεις για ενσωμάτωση πολυκουζίνας, καθώς και χρωματισμού στοιχείων της κατασκευής.

Η χρήση των κοντέινερ έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της εγγενούς τους δύναμη. Ως επιλογή είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον από ό, τι τα παραδοσιακά δομικά υλικά, δηλ. τούβλα και τσιμέντο.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των κοντέινερ είναι:

Η δύναμη και η αντοχή

Τα κοντέινερ είναι από πολλές απόψεις ένα ιδανικό οικοδομικό υλικό. Είναι σχεδιασμένα για να μεταφέρουν βαριά φορτία και να στοιβάζονται σε υψηλές στήλες. Έχουν επίσης ως στόχο να αντέχουν σε σκληρά περιβάλλοντα, όπως σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σε έντονη καταπόνηση. Λόγω της υψηλής αντοχής τους, τα κοντέινερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλή αποθήκευση.

Modular σχεδιασμός

Κοντέινερ με ίδιες διαστάσεις (πλάτος, ύψος και μήκος) αποτελούν αρθρωτά στοιχεία που μπορούν να συνδυαστούν σε μεγαλύτερες δομές. Αυτό απλοποιεί τον σχεδιασμό της κατασκευής, τον προγραμματισμό και τις μεταφορές. Αφού έχουν ήδη σχεδιαστεί για να συνδυάζονται, με βασικό στόχο την εύκολη μεταφορά τους, οι διαρθρωτικές κατασκευές ολοκληρώνονται με την απλή τοποθέτηση των κοντέινερ στη θέση που τα θέλουμε. Λόγω της modular σχεδίασης των κοντέινερ, η περαιτέρω επέκταση της κατασκευής είναι τόσο εύκολη όσο και η απλή τοποθέτηση περισσότερων κοντέινερ. Μπορούν να στοιβάζονται σε έως και 12 σειρές, όταν είναι κενά.

Μειωμένη δαπάνη

Το κόστος ενός κοντέινερ είναι σημαντικά χαμηλότερο από το κόστος μιας συμβατικής αντίστοιχης κατασκευής με τούβλο και τσιμέντο. Επιπλέον, πωλούνται έτοιμα για χρήση, μειώνοντας το συνολικό κόστος ακόμη περισσότερο, δεδομένου ότι δεν απαιτούνται εργατώρες στο οικόπεδο για την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Χωρίς θεμελίωση

Τα κοντέινερ είναι σχεδιασμένα να στηρίζονται στις τέσσερις γωνίες τους, γι’ αυτό και δεν απαιτείται ιδιαίτερη θεμελίωση για την τοποθέτησή τους. Οι τέσσερις γωνίες της στέγης είναι επίσης πολύ ισχυρές, δεδομένου ότι προορίζονται να στηρίξουν ενδεχομένως και άλλες σειρές από κοντέινερ.

Υπάρχουν πολλές προτάσεις σχεδίων, όμως οι κατασκευές αυτές είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες και ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιαδήποτε ιδέα έχει και να φτιάξει το container box που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη!

Τα κοντέινερ είναι από πολλές απόψεις ένα ιδανικό κτήριο επειδή είναι ισχυρό, ανθεκτικό, στοιβαζόμενο, προσαρμοζόμενο, κινητό, σπονδυλωτό και οικονομικό. Η απλότητα της κατασκευής και η ταχύτητα απόκτησης πολλές φορές το καθιστούν μονόδρομο για την κάλυψη πολλών αναγκών.

Πιο αναλυτικά:
Γραφείο τύπου 1:
Ιδανικό για γραφεία που απαιτούν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Περιλαμβάνει ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο, μικρών διαστάσεων κουζινάκι με τις απαραίτητες παροχές και άπλετο χώρο για τοποθέτηση γραφείων, ερμαρίων και πάγκων εργασίας.
Γραφείο τύπου 2:
Κατάλληλο για εγκατάσταση τριών θέσεων εργασίας , σε περίπτωση χρήσης του χώρου από μεγάλο αριθμό εργατικού δυναμικού. Περιλαμβάνει αποχωρητήριο καθώς και δυνατότητα τοποθέτησης ερμαρίων.
Γραφείο τύπου 3:
Ικανό να εξυπηρετήσει μία ομάδα εργατικού δυναμικού τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων , το συγκεκριμένο γραφείο περιλαμβάνει έναν επιπλέον πάγκο εργασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν σε καθημερινή βάση. Τα παράθυρα του γραφείου καλύπτουν ένα ευρύ οπτικό φάσμα, σε περίπτωση αναγκών επίβλεψης έργου.
Γραφείο τύπου 4:
Πρόκειται για δίχωρο εργοταξιακό container με δυνατότητα τοποθέτησης γραφείου και αρκετών ερμαρίων/πάγκων , παροχή για coffee bar και ξεχωριστό του γραφείου αποχωρητήριο , πλήρως εξοπλισμένο .
Γραφείο τύπου 5:
Γραφείο κατάλληλο για συνεργατικές ομάδες επίβλεψης. Δυνατότητα τοποθέτησης πίνακα εργασίας ή ερμαρίων στη μία πλευρά, κοινό μεγάλο πάγκο εργασίας, μεγάλα ανοίγματα έμπροσθέν του καθώς και παροχές για coffee bar και wc.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοντέινερ και για να δείτε δείγματα της κατασκευής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας τηλεφωνικά στο 22890 24459 ή να επισκεφθείτε το γραφείο μας στην περιοχή του αεροδρομίου.