Ενοικιάζονται Containers για εργοτάξια. Οι οικίσκοι ISO BOX MK ISO610 έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί για χρήση όπως :

 • Γραφεία εργοταξίων
 • Θυρωρεία
 • Χώροι δειγματοληψίας
 • Αποθήκες
 • Εκδοτήρια εισιτηρίων
 • Αποδυτήρια – Τουαλέτες

Το μέγεθος και η στιβαρή κατασκευή που έχουν, τους δίνει την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς και άμεσης εγκατάστασης χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργασιών.

Κατασκευάζουμε τους οικίσκους MK ISO610 στην Μύκονο και ειδικευόμαστε στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μεταλλικών προκατασκευασμένων οικίσκων για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Οι κατασκευές μας είναι εντυπωσιακής αισθητικής, έχουν απαράμιλλη αντοχή στον χρόνο και εργονομική κατασκευή και χρησιμοποιούνται ήδη σε πολλούς τομείς εφαρμογών.

Είναι μια ιδανική λύση για άμεση κάλυψη μόνιμων και προσωρινών στεγαστικών αναγκών κάθε μορφής και ανάγκης

Διαθέτουν σύγχρονες πόρτες και παράθυρα καθώς επίσης και πλήρη ηλεκτρική, τηλεφωνική και υδραυλική εγκατάσταση σε όλο το χώρο. Κατά την εγκατάσταση τους απλώς ενώνουμε τις παροχές νερού ηλεκτρικού και αποχετευτικού δικτύου και κατόπιν είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν για μια ευχάριστη διαμονή.

Έχουν τη δυνατότητα να στηρίζονται στα ελάχιστα δυνατά σημεία κατά την έδραση τους στο έδαφος, γεγονός που τα κάνει να ανήκουν στην κατηγορία RTC (που σημαίνει Rough Terrain Cabins), με την ιδιότητά τους αυτή να οφείλεται στην στατική επάρκεια του σκελετού τους.

 

ΤΥΠΟΙ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ

Τύπος 1

MK ISO610 Type 1

Ιδανικό για γραφεία που απαιτούν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.  Περιλαμβάνει ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο, μικρών διαστάσεων κουζινάκι με τις απαραίτητες παροχές και άπλετο χώρο για τοποθέτηση γραφείων, ερμαρίων και πάγκων εργασίας.

 

Τύπος 2

MK ISO610 Type 2

Κατάλληλο για εγκατάσταση τριών θέσεων εργασίας , σε περίπτωση χρήσης του χώρου από μεγάλο αριθμό εργατικού δυναμικού. Περιλαμβάνει αποχωρητήριο καθώς και δυνατότητα τοποθέτησης ερμαρίων.

 

Τύπος 3

MK ISO610 Type 3

Ικανό να εξυπηρετήσει μία ομάδα εργατικού δυναμικού τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων , το συγκεκριμένο γραφείο περιλαμβάνει έναν επιπλέον πάγκο εργασίας  που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν σε καθημερινή βάση. Τα παράθυρα του γραφείου καλύπτουν ένα ευρύ οπτικό φάσμα, σε περίπτωση αναγκών επίβλεψης έργου.

 

Τύπος 4

MK ISO610 Type 4

Πρόκειται για δίχωρο εργοταξιακό container  με δυνατότητα τοποθέτησης γραφείου και αρκετών ερμαρίων/πάγκων, παροχή για coffee bar  και ξεχωριστό του γραφείου αποχωρητήριο, πλήρως εξοπλισμένο.

 

Τύπος 5

MK ISO610 Type 5

Γραφείο κατάλληλο για συνεργατικές ομάδες επίβλεψης.  Δυνατότητα τοποθέτησης πίνακα εργασίας ή ερμαρίων στη μία πλευρά, κοινό μεγάλο πάγκο εργασίας, μεγάλα ανοίγματα έμπροσθέν του καθώς και παροχές για coffee bar και wc.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευή

Κατασκευάζονται από σιδερένιο σκελετό και θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένους κοίλους δοκούς βαρέως τύπου. Οι ενώσεις γίνονται με συγκόλληση τόξου. Τα μεταλλικά μέρη έχουν επίστρωση primer τελικής βαφής.

Οροφή

Η σκεπή της κατασκευής παρουσιάζει ελαφριά κλίση για την αποτελεσματικότερη απορροή των υδάτων, τα οποία καταλήγουν στην υδρορροή του οικίσκου. Επιπλέον, ο οικίσκος μπορεί να προσαρμοστεί άριστα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χάρη στις βάσεις ρυθμιζόμενου ύψους (πόδια σκελετού). Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί πάνελ πολυουρεθάνης με αμφίπλευρη επικάλυψη από γαλβανισμένη και βαμμένη λαμαρίνα πάχους 0.6mm και μόνωση αυτοσβεννόμενης πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας πάχους 50mm. Εξωτερικά τοποθετούνται κεκλιμένα φύλλα γαλβανισμένου ελάσματος τα οποία προσφέρουν πλήρη στεγανότητα.

Δάπεδο

Κατασκευάζεται από τεγίδες γαλβανισμένες μεγάλου στατικού ύψους, επενδύεται με MDF ή κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους 20mm και τέλος με σκληρό και αδιάβροχο PVC. Κατόπιν παραγγελίας το δάπεδο μπορεί να μονωθεί με πλάκες πολυουρεθάνης.

Τοίχοι

Τα εσωτερικά χωρίσματα και οι εξωτερικοί τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από θερμομονωτικά πανώ πολυουρεθάνης πάχους 40mm με αμφίπλευρη επικάλυψη γαλβανισμένων και βαμμένων ελασμάτων. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας των πανώ είναι 0.45Κcal/m²h°C.

Πόρτες – Παράθυρα

Οι εξωτερικές πόρτες κατασκευάζονται από θερμομονωτικά και κάσα λευκού αλουμινίου. Οι εσωτερικές πόρτες έχουν θυρόφυλλο από έγχρωμο πρεσσαριστό ξύλο και κάσα από λευκό αλουμίνιο. Οι πόρτες φέρουν κλειδαριές ασφαλείας. Τα παράθυρα είναι κατά κανόνα συρόμενα επάλληλα κατασκευασμένα από ειδικά προφίλ αλουμινίου και κρύσταλλα πάχους 4mm. Κατόπιν παραγγελίας, είναι δυνατό να παραδοθούν με διπλά κρύσταλλα καθώς επίσης και με εξωτερικά ρολά αρίστης ποιότητας με μόνωση πολυουρεθάνης.

 

Ηλεκτρική Εγκατάσταση οικίσκου

Η ηλεκτρική εγκατάσταση του οικίσκου κατασκευάζεται ανάλογα με τη χρήση και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Περιλαμβάνει ηλεκτρικό πίνακα με αυτόματες ασφάλειες, διπλά φωτιστικά σώματα φθορισμού, διακόπτες, πρίζες, καλώδια, κανάλια και γενικώς όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής και τηλεφωνικής εγκατάστασης..

Υδραυλική Εγκατάσταση

Αποτελείται από σωλήνες PVC, χαλκού και όλα  τα απαραίτητα εξαρτήματα του μπάνιου και της κουζίνας πλήρως τοποθετημένα. Όλα τα υλικά είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Βάση

Δεν χρειάζεται θεμελίωση. Τοποθετείται πάνω σε τάκους μεταλλικούς, ξύλινους ή από μπετόν, ύψους 20-30cm, σε επίπεδο έδαφος.

Πλεονεκτήματα των MK ISO610

 • Πολλαπλές Χρήσεις
 • Αντοχή στο Χρόνο
 • Υψηλή Αισθητική
 • Αντισεισμικότητα
 • Πλήρης Θερμομόνωση
 • Παντός Καιρού
 • Γαλβανισμένη Βάση
 • Ποικιλία Διαστάσεων
 • Πλήρης Εξοπλισμός
 • Οικονομικές Λύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε όλες τις δυνατότητες και τις προσφερόμενες τιμές προς ενοικίαση, στο: 22890 24459 ή στο 6945 307622