Διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στην Μύκονο. Είναι γνωστό και αποδεκτό από όλους ότι δεν υπάρχει καλύτερο καταφύγιο από το σπίτι μας. Όλοι μετά από μια δύσκολη μέρα ή ακόμα και μια ξεκούραστη μέρα αποζητούν την ζεστασιά, την ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού τους. Ένα σπίτι είναι πιο άνετο από οποιοδήποτε άλλο μέρος.

Φυσικά αυτό συμβαίνει λόγω της οικειότητας που νιώθουμε όταν βρισκόμαστε στον χώρο μας, πόσο μάλλον αν έχουμε προνοήσει και έχουμε φτιάξει ένα σπίτι λειτουργικό και πρακτικό. Είναι σημαντικό να χτίζουμε τα σπίτια μας με τη μέγιστη προσοχή. Άλλωστε είναι ένα μέρος όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Η διακόσμηση του σπιτιού σημαίνει πολλά για τον ιδιοκτήτη. Απαιτεί επίσης σκληρή δουλειά και αφοσίωση, καθώς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η διακόσμηση περιλαμβάνει τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές πτυχές.

Όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού, κάθε γωνιά πρέπει να μελετηθεί ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο ο διαθέσιμος χώρος. Ένας καλός διακοσμητής εσωτερικών χώρων θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή της σωστής λύσης εσωτερικής διακόσμησης για το σπίτι σας.

Εμείς στην ΜΚ Μηχανικοί Μυκόνου, αναλαμβάνουμε την αποτύπωση, τη μελέτη και την υλοποίηση της διακόσμησης χώρων μέσω της επιλογής των κατάλληλων υλικών, της επίπλωσης και του εξοπλισμού, δίνοντας με τις κατάλληλες “πινελιές” το νέο επιθυμητό ύφος στο χώρο. Γίνεται αποτύπωση του χώρου και σχεδιασμός σε τρισδιάστατες απεικονίσεις.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει επίσης την ανεύρεση και παραγγελιοδοσία του επιπλικού και διακοσμητικού εξοπλισμού.