Απαγορεύεται η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών
Menu

Slide MK
PROJECTS
Let's Go

Slide POOLS CULTURAL / LIFESTYLE HOTELS PROJECT 3 VILLAS INDUSTRIAL Projects

Slide η συνταγη τησ επιτυχιασ Με 22 χρόνια παρουσίας στην Μύκονο η εταιρία μας καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα κατασκευαστικών έργων στην Μύκονο, με μεγάλη επιτυχία. Οι προσπάθειες της ομάδας μας στηρίζονται και υλοποιούνται από το τμήμα σχεδίασης και διεκπεραίωσης που στελεχώνουν 1 περιβαλλοντολόγος ΠΕ, 2  μηχανολόγοι ΠΕ, 2 πολ. μηχανικοί ΤΕ, 2 αρχιτέκτονες εσωτ. χώρων, 1 διακοσμήτρια, 1 σχεδιαστής , 1 σχεδιαστής 3D και 1 διοικητικός πτυχιούχος πληροφορικής ΠΕ. Η συγκεκριμένη ομάδα, γνωρίζοντας τις "αγκυλώσεις"  αγοράς και κράτους σε θέματα επενδύσεων, ειδικά σε μια περιοχή που "καίει" επενδυτικά,  έρχεται να καλύψει κάθε τεχνικό, νομικό, λογιστικό ή οικονομικό ζήτημα με την καινοτόμο πρακτική της καθετοποιημένης υπηρεσίας.

Slide Construction
Management
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης έργων και ανάπτυξης ακινήτων αναλαμβάνοντας την κατασκευή κάθε είδους οικοδομικών έργων.
Subsidy
Παρέχεται  ολοκληρωμένη και κάθετη μορφή υπηρεσιών και παράλληλα με την επένδυση του πελάτη εξετάζεται και το ενδεχόμενο χρηματοδότησής της μέσα από τα επιδοτούμενα προγράμματα.
Investment "Διαβάζοντας" τις εγγενείς αδυναμίες της αγοράς και του κράτους, η εταιρεία καλύπτει κάθε τεχνικό, νομικό, λογιστικό ή οικονομικό ζήτημα ώστε η επένδυση  να ολοκληρώνεται στο ίδιο γραφείο χωρίς προβλήματα. Περιοδικό INSPIRE Εκδίδουμε το τριμηνιαίο τεχνικό περιοδικό της Μυκόνου, με τίτλο INSPIRE, το οποίο ασχολείται με τεχνικά και περιβαλλοντικά θέματα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας και της ουσίας της Μυκόνου. Web Development Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς του διαδικτύου αναπτύσσοντας ιστοσελίδες, e-shop, hotels online booking και προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες web marketing, SEO, Social media, κ.λ.π. Digital Printing Εξειδικευμένη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων, έχει αναλάβει να καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρηματιών της Μυκόνου σε εκτυπώσεις μενού, flyers, εντύπων, αυτοκόλλητων, καρτών, περιοδικών, καταλόγων κ.α.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Slide Projects Services Eπικοινωνία Δ/νση: Ρόχαρη, Μύκονος, Τ.Κ. 84600
Τηλ.: (030) 22890 24459
E-mail: mk@mk-mykonos.gr
Ωρες Λειτ/γίας: 09 πμ - 8 μμ.
Η Εταιρία